вівторок, 6 березня 2018 р.




«Геніальна майстриня літературного слова».
«ТВОРЧІСТЬ НАТАЛІ ЗАБІЛИ – ЦЕ МАТЕРИНСЬКА ПІСНЯ,
ЦІКАВА, БАРВИСТА, РОЗУМНА, КОПІТКА, ДБАЙЛИВА.»
В. БИЧКО
       День народження Наталі Забіли відзначаємо весною, коли природа дарує нам перші теплі промінчики, навколо все оживає.
        Напевне, тому у творчості письменниці природа посідає дуже важливе місце. Давно відомо, що той, хто любить природу, хто милується нею, хто може зачаруватися чудовим краєвидом, той і до людей ставиться з ніжністю і увагою, з теплом і добрими намірами, як робила це Наталя Львівна.
        Написання книг для дітей стає її покликанням і приносить Наталі Львівні заслужений успіх і любов мільйонів юних читачів. Близько 200 книжок для дітей видала Наталя Забіла за час своєї літературної діяльності.
       Наталя Забіла була автором підручників "Читанка" для другого і третього класів, які перевидавалися кілька разів. У своїх творах письменниця створює для дітей чарівний світ, потрапляючи в який юний читач починає думати, визначати власне ставлення до явищ і подій, обирати своє місце в житті, проявляти свої симпатії і антипатії.
         Книги Наталі Забіли можна назвати захоплюючими "підручниками життя", котрі так цікаво, дохідливо і високо художньо розповідають про довколишній світ, рідну природу, про людське життя, вони завжди сучасні. На книгах цієї чудової дитячої письменниці виросло не одне покоління дітей
        В бібліотеці представлено літературний календар, до дня народження Наталі Забіли оформлено тематичну поличку: «Геніальна майстриня літературного слова».






Немає коментарів:

Дописати коментар